Openheid en vertrouwen voor een eerlijke relatie

Mathias-Design is gespecialiseerd in het veredelen van textiel. Dat doen wij op een standaard t-shirt of op een speciaal voor u gemaakt ontwerp. Of het nu gaat om een speciale tas, een exclusief cadeau of uw persoonlijke kleding. U kunt met al uw wensen, zolang ze maar te maken hebben met gedecoreerd textiel, bij ons aankloppen.

Wij zijn een modern bedrijf. We werken met innovatieve machines en de computer speelt een prominente rol. Vanaf ontwerp tot aan het aansturen van de machines voor afwerking, alles gebeurt met de computer. Voor elk onderdeel van het proces gebruiken we gespecialiseerde software. Dat zorgt ervoor dat we een zeer hoge en constante kwaliteit kunnen garanderen. Het onderhoud van machines, computers en software laten we over aan het daarin gespecialiseerde bedrijf Lapideit.

We zijn gevestigd in Waalwijk. Een gezellige plaats in Noord-Brabant, vlak bij de Efteling. Het zit dan ook in onze genen om sprookjes waar te maken. Wij doen dat door uw wensen om te toveren tot een product waar u en wij trots op zijn.

De drijvende kracht achter Mathias-Design is Mathilda Maijen. Lees meer ->.