Één team, één uitstraling

Als team wil je graag herkenbaar zijn. Met behulp van een borduring kunnen wij ervoor zorgen dat waar die borduring ook op staat, duidelijk is dat u lid bent van het team. Dat geldt voor het sportteam met een borduring op bijvoorbeeld sportshirt, trainingpak, sporttas en jack en dat geldt voor het verkoopteam met een borduring op bijvoorbeeld blouse, colbert, riem en schrijfmap-omslag.

Het gebruik van een hoog kwaliteits-beeldmerk, zoals dat met borduringen mogelijk is, zal zeker de uitstraling en daarmee ook de resultaten van uw team verbeteren. Onder voorwaarden kan het ook fiscaal interessant zijn om door ons logo's op uw "team"-kleding te laten zetten. Meer weten, neem rustig contact op, wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Soms wilt u uw teamleden of gasten een blijvende persoonlijke herinnering aan uw event meegeven. Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Een T-shirt, polo, cap of koffiemok naast uw logo voorzien van ieders eigen naam. Of voor iedere gast een foto maar dan als puzzel. Wij zullen dat graag in ons bedrijf voor u vervaardigen, maar we kunnen ook met mobiele apparatuur naar u toe komen en ter plekke produceren. Als u dat wilt brengen we zelfs een fotograaf mee.
Vraag ons wat er mogelijk is en u zult versteld staan. Vervolgens zullen uw gasten versteld staan van het resultaat!