Rijden in je "eigen" auto

Natuurlijk staat het kenteken op je auto. Zowel aan de voor- als achterzijde en daar ben je trots op. Daar staat immers het resultaat van dagenlang werken en poetsen en dat mag best gezien worden. Om ervoor te zorgen dat u herkenbaar bent als trotse eigenaar van dat moois heeft Mathias-Design deze speciale collectie "Classic Car Owners" ontworpen.

De collectie bestaat uit:

Elk onderdeel van de collectie wordt voorzien van uw eigen geborduurde kenteken. Op de bodywarmer kan dit ook in het groot op de achterzijde. Er zijn verschillende kleuren leverbaar. Alles is in zowel dames als heren uitvoering te bestellen en ook kinderen kunnen passend gekleed worden.

Naast kleding kunnen we nog meer voor uw persoonlijke auto betekenen. Wat dacht u van uw kenteken of logo op de bekleding van uw stoelen? Neem rustig contact met ons op. We zorgen er samen voor dat uw auto "UW" auto wordt.

Voor clubs kunnen we een basiscollectie samenstellen, bijvoorbeeld een cap met clublogo waarop dan voor elk lid zijn eigen kenteken geborduurd wordt.