Verleden plus heden vormen de toekomst

Een paar voorbeelden van ons werk
Klik op de plaatjes voor een grotere afbeelding


De Kerkhovense Molen in Oisterwijk is een voorziening waar mensen met een handicap onder begeleiding mogen werken en waar u o.a. kunt genieten van een heerlijke lunch. Speciaal hiervoor ontwierp Mathias-Design servetten, welke compleet met ook door ons ontworpen picto-vouwinstructies werden geleverd.

Klik hier om de website van de "Kerkhovense Molen" te bezoeken.

Op speciaal verzoek bedachten wij vorm, decoratie en afwerking van deze "schooltas", passend bij de personaliteit van de eigenaresse.

Bezoek de website van Mibo Media


Voor Mibo Media ontwerpt en produceert Mathias-Design op aanvraag bedrijfskleding. Mathias-Design maakte van het logo van Mibo Media een borduurontwerp om vervolgens verschillende shirts, bodywarmers, jassen en caps van dit logo te voorzien. Het logo is op de voorzijde van diverse kledingstukken in een klein formaat geborduurd en op de rugzijde in een groter formaat.


De hier afgebeelde cap is ontworpen voor een piloot die zijn eigen vliegtuig gebouwd heeft. Het vliegtuig type is "Brändli BX2 Cherry" met de registratie PH-VIN.

Bezoek de website van de "Nederlandse Vereniging van Amateur Vliegtuigbouwers"


SZT stond voor Nationaal Zweefvliegcentrum "Stichting Zweefvliegers Terlet". Te midden van het natuurgebied aan de zuidrand van de Veluwe zit je binnen een minuut hoger dan het hoogste gebouw van Nederland. Stijg samen met een buizerd op louter zonne-energie tot grote hoogte. Mathias-Design ontwierp voor deze vliegclub een complete kledinglijn afgestemd op de omgeving en de identiteit van SZT. Hier ziet u een bodywarmer waarop een combinatie van print- en borduurwerk is toegepast.

Helaas bestaat SZT niet meer