In één dagdeel weer helemaal bij.

Natuurlijk kunt u voor al uw borduurwerk bij ons aankloppen. Wij voeren dat graag voor u uit.
Maar ..... is het niet veel leuker om het zelf te doen? Dan moet je wel weten hoe je dat doet. Ook daarbij kunnen wij u helpen. Vertel ons waarover u meer wilt weten en wij stellen een op maat gemaakte workshop voor u samen. Daarbij hanteren we enkele belangrijke uitgangspunten: Het te behandelen onderwerp moet in één, hooguit 2 aaneengesloten dagdelen passen en er moet voldoende ruimte zijn voor een gezellige ontspannen sfeer. Wij komen altijd met 2 personen zodat de cursisten die dat nodig hebben extra aandacht kunnen krijgen terwijl het programma normaal door kan gaan. Verder mag u zeggen hoe u het hebben wilt.
We spreken prijs en datum met u af en gaan aan het werk. Als het programma voor de workshop klaar is spreken wij dit met u door.
U zorgt voor de uitnodiging aan de deelnemers en de locatie. Natuurlijk geven wij u hiervoor alle benodigde informatie.
Wij zorgen ervoor dat de workshop loopt zoals afgesproken, met allemaal tevreden cursisten. Na afloop zorgen wij nog voor een evaluatie.

Spreekt dit u aan, wilt u meer informatie of wilt u ons uitnodigen voor het verzorgen van een workshop, neem dan contact met ons op.
Klik hier voor onze contact gegevens.