Een gezellige avond boordevol informatie

Een lezing van Mathias-Design is avondvullend. Daarbij staan wij garant voor gezelligheid en bieden veel informatie. Ons programma bestaat uit 2 delen met daar tussenin een pauze.

We starten met de theorie. We beginnen met de geschiedenis van het borduren, daarna nemen we u mee langs de aspecten van het thuis computergestuurd machinaal borduren. U zult ontdekken wat een borduurmachine kan, welke hulpmiddelen u daarbij nodig heeft en hoe u uw pc kunt inzetten. Tijdens de pauze kunt u onze machines bekijken en u kunt wat voorbeelden van ons werk zien. Na de pauze volgt de praktijk. We gaan eerst op de pc een borduurpatroon ontwerpen. We brengen ons werk over naar de borduurmachine en maken deze gebruiksklaar. De machine wordt gestart en langzaam maar zeker komt het resultaat te voorschijn. Terwijl de machine aan het werk is zullen wij ons best doen om al uw vragen te beantwoorden. We sluiten af met een beoordeling van ons werk en laten dit bij u rond gaan. Tot slot hebben we nog voor elke gast een informatiepakket inclusief demo-cd en een aandenken.

Het programma neemt circa 2½ uur in beslag. Eén uur voor de pauze, een pauze van een half uur en één uur na de pauze. Beginnen we om acht uur, dan kunnen we om ongeveer half elf afsluiten.

De kosten? Dat valt reuze mee. Voor niet meer dan € 100,- plus een vergoeding voor onze reiskosten komen wij met 2 personen een avondvullend programma bij u verzorgen.

Wat verwachten wij van u? U heeft een zaal met minimaal 25 geïnteresseerde gasten. U heeft 2 tafels met bij elk een stopcontact en en glas water klaar staan.

Wilt u ons uitnodigen voor een lezing of toch eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor onze contact gegevens.